Caryat in het nieuws

Begin dit jaar vond de feestelijke intruductie plaats van de 'must-have' bijbel What Wo(men) Want - Rotterdam en Den Haag!
Dit is het meest verleidelijke en exclusieve boek voor vrouwen en mannen met de leukste, hipste en meest exclusieve zaken die de regios Rotterdam en Den Haag te bieden hebben, waaronder Caryat Styling Support!
 
In het boek vindt u de beste adressen voor zelfbewuste en (zakelijke) vrouwen en mannen. In de rubrieken Health & Beauty, Fashion en Lifstyle wordt op elke pagina het verhaal achter die ene mooie zaak verteld.
 
Deze 'must-have' bijbel kun je bestellen door een mailtje te sturen naar info@caryatstyling.nl o.v.v. je adres. Kosten € 12,50 inclusief BTW en verzendkosten. Na ontvangst van je betaling wordt het boek aan je toegezonden.
 
Veel lees-, winkel-, ontspan- en eetplezier!

Juli 2012:  MetAvoord het informatieblad van Avoord Zorg en Wonen ging samen met Desirée Kweekel langs bij twee bewoners om een kleuradvies te geven.

“Dat staat je goed!”

De zomer is begonnen! Wordt het tijd om nieuwe kleding te kopen? Twijfel je over wat jou goed staat? MetAvoord ging samen met een kleuradviseuse thuis langs bij Mevrouw van Baal-Martens (85) op locatie Rijserf en Mevrouw Speekenbrink (92) op locatie Het Anbarg en verraste hen met een heus kleuradvies!

Favoriete kleuren

Kleur is heel bepalend voor ons uiterlijk. “Mijn favoriete kleur is rood”, zegt mevrouw van Baal-Martens. “En de mijne groen en blauw”, aldus mevrouw Speekenbrink. De juiste kleuren laten je ogen stralen, je haar glanzen en maken je huid gelijkmatiger en sprankelend. Een kleur staat goed als deze in harmonie is met je eigen persoonlijke kleuren.

Kleurtypes

Kleuradviseuse Desiree legt uit: “Er zijn vier kleurtypes: lente, zomer, herfst, winter. Ik zoek aan de hand van een heleboel gekleurde lapjes uit welk kleurtype iemand is. Daarvoor haal ik eerst alle kleur rondom het gezicht weg”. Ze legt een witte cape onder de kin bij mevrouw van Baal-Martens. “Net als bij de kapper!”, grinnikt ze. Daarna gaat Desiree volgens een vast systeem ieder kleurtype na: “Elk kleurtype heeft zijn eigen familie met kleuren die iets met jouw uitstraling doen. Na ongeveer een half uur per persoon heb ik alle keuren uit de vier kleurtypes getest en weet ik precies welk kleurtype de juiste is en dus welke kleuren het beste staan”.

Winter en Lente

Mevrouw van Baal-Martens is duidelijk een wintertype. “Haar raad ik zeker geen herfstkleuren aan. Die zijn te diep. Zomertinten maken haar dof en mat. Winterkleuren zijn precies goed.” Mevrouw Speekenbrink blijkt een overduidelijk lentetype. “Ook zij is geen herfsttype. Die kleuren laten haar huid meekleuren en geven een gele teint. De zomerkleuren maken haar te bleek maar bij de lentekleuren sprankelt en straalt ze helemaal”. En wat blijkt? “Toevallig dragen beide dames vandaag precies de kleuren die hen goed staan!”.

Wat ieders kleurtype betekent legt ze de dames uit aan de hand van een kleurenwaaier. Op die kleurenwaaier staan alle 96 kleuren van ieders kleurtype. “Die waaier kun je eenvoudig meenemen bij het winkelen. Zo weet je precies welke kleur kleding je zeker kunt passen en welke niet.” Benieuwd naar welk kleurtype jij bent? Wil je ook een kleuradvies? Neem dan voor meer informatie contact op met de redactie van de MetAvoord.