Maak je stijl compleet met onze accessoires

Of het nu gaat om sieraden, een opvallende riem, mooie schoenen of een hippe tas: accessoires maken je outfit compleet. Zeker als je hierbij let op de kleuren die goed bij je passen. Caryat heeft een regelmatig wisselende collectie sieraden, shawls, tassen en ceintuurs. Bovendien vind je hier cadeaubonnen voor een kleuradvies, stijladvies of workshop.

Kijk rustig rond in onze shop. En heb je gevonden wat je zoekt? Dan is bestellen heel eenvoudig!

Reeds afgeprijsde artikelen in de webshop kunnen via Ideal worden besteld.

Om tijdens de uitverkoop voor de kortingen in aanmerking te komen kan bestellen alleen via de mail o.v.v. het artikelnummer. Het artikel en de factuur onder aftrek van de kortingen worden u per omgaande toegezonden.

Nieuw!

De kinder- en huiscollectie wordt door Caryat zelf geproduceerd. Onder de foto's in de webshop kun je zien of het artikel tot de kinder- of huiscollectie behoort. De collectie wisselt regelmatig en derhalve zullen niet alle artikelen in de webwinkel verschijnen.

Kom daarom regelmatig langs om de kinder- en huiscollectie te bekijken. Wij zijn iedere dinsdag van 20.00 tot 22. 00 uur geopend. Overige dagen op afspraak.

Alle genoemde prijzen in de webshop zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Op alle diensten en zendingen zijn de leveringsvoorwaarden en algemene voorwaarden van toepassing.