De kracht van kleur – kleuradvies voor bedrijven

Voor medewerkers die bedrijfskleding dragen, verzorgen wij een persoonlijk kleuradvies. Want de bedrijfskleur flatteert misschien niet iedereen. Wij adviseren hoe je met kleur en accessoires voor een persoonlijke touch zorgt. Voor de vrouwelijke medewerkers combineren we dit met make-up advies. Met als resultaat: medewerkers die zich lekker in hun vel voelen en stralend het bedrijf representeren.

Ieder bedrijf heeft te maken de bedrijfskleuren van het logo. Mooi op briefpapier en visitekaartjes, maar hoe pas je ze toe in het interieur of in bedrijfskleding?
Caryat geeft advies over de styling en kleur van bedrijfsinrichting en bedrijfskleding. Herkenbaar en praktisch toe te passen. Zo worden bedrijfsinrichting en medewerkers pas echt het visitekaartje van uw bedrijf!

Kijk voor meer mogelijkheden voor bedrijven onder Workshops

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Direct een afspraak maken kan natuurlijk ook.
Of geef uw medewerkers een kleur- of stijladvies cadeau, als geschenk of via een cadeaubon van Caryat Styling Support. Daar hebben zij – en u – jaren plezier van!