Stijlvol jezelf zijn – stijladvies voor de vrouw

Heb jij een eigen kledingstijl of volg je vooral de mode? Bij dit laatste loop je het gevaar dat je soms dingen draagt die niet flatteren. Want een goede kledingkeuze is gebaseerd op onder meer kleuren, lengte en natuurlijk je figuur, smaak en wat je wilt uitstralen. Niet op wat de mode ons voorschrijft. Een goede garderobe laat je stralen en doet optisch wonderen voor je figuur en leeftijd. Waardoor je het accent legt op je sterke punten.

Bij Caryat leer je hoe je een eigen stijl kunt creëren, op basis van je eigen smaak en de kledingstukken die jou goed staan. En wat je het beste kunt dragen bij een bepaalde gelegenheid of specifiek gezelschap. Daarnaast krijg je tips om je houding te verbeteren en zelfverzekerd over te komen. Zodat jouw persoonlijkheid goed tot uitdrukking komt in de kleding die je draagt. Tenslotte geven we je op basis van je gezichtsvorm en de kleur van je huid, ogen en haar advies over een kapsel dat je goed zou staan, brilmonturen, sieraden, accessoires etc. Advies waar je, zakelijk en privé, de rest van je leven plezier van hebt.

De kosten

Een persoonlijk stijladvies duurt 3 tot 3,5 uur en kost € 125,-.

Inbegrepen is:
- een lichaamsanalyse (sterke punten en aandachtspunten)
- bekijken van de toppers en floppers uit eigen garderobe
- een persoonlijk stijlboek (geschikte en minder geschikte modellen kleding
- analyse gezichtsvorm en advies over model kapsel en brilmonturen
- persoonlijkheidsanalyse en de vertaling daarvan naar kledingstijl

Een combinatie van een persoonlijk kleur- en stijladvies duurt 4 tot 4,5 uur en kost € 215,-.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden en de kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Direct een afspraak maken kan natuurlijk ook. Of geef een kleur- of stijladvies cadeau met een cadeaubon van Caryat Styling Support.