Vervolgadvies:

Personal shopping en garderobeplanning

Van een stijl- en/of kleuradvies van Caryat heb je je hele leven plezier. Maar misschien heb je na verloop van tijd behoefte aan extra ondersteuning. Wij kunnen je helpen met het in de praktijk brengen van jouw persoonlijke advies door samen met jou te gaan shoppen. Of door samen structuur aan te brengen in je garderobekast.

Personal shopping

In verschillende kledingzaken bekijken we in alle rust wat de nieuwste collecties zijn en welke items jou goed staan. Samen zoeken we een paar mooie combinaties voor je uit en voorkomen we dat je een miskoop begaat. Hierbij kijken we meteen welke nieuwe make-up je gezicht nog beter doet uitkomen.

Gaderobeplanning

Een kast vol met kleren maar niets om aan trekken? Wij komen je helpen! Samen bekijken we welke items je niet nodig hebt, welke combinaties er mogelijk zijn en wat je nog nodig hebt. Zo brengen we structuur aan in je garderobe en kun je weer minimaal een seizoen vooruit.

De kosten

We vullen elk vervolgadvies op maat in, daarom hanteren we geen vaste tarieven. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden en de kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Direct een afspraak maken kan natuurlijk ook. Of geef een kleur- of stijladvies cadeau met een cadeaubon van Caryat Styling Support.