Laat zien wie je bent:

de kracht van een goede presentatie

Een goede presentatie hangt af van je overtuigingskracht. (Jezelf) goed presenteren is een gave, maar aanleren kan ook. Bij de Workshop Presenteren houdt Caryat je een spiegel voor en beoordelen we je stemgebruik, ademhaling, spreektempo, uitspraak en verstaanbaarheid. Verder kijken we naar je houding, overtuigingskracht, verhaalopbouw en interactie met je toehoorders. Zo krijg je een objectief oordeel over hoe jij overkomt op anderen. Bovendien krijg je van ons persoonlijk advies waarbij we jouw positieve punten benadrukken. Hierbij komen ook je persoonlijkheid, zekerheden en onzekerheden aan bod. En natuurlijk gaan we in op de beste manier om jouw boodschap over te brengen.

Daarnaast kun je kiezen voor een uitgebreidere workshop, waarbij we ook aandacht besteden aan je uiterlijke verschijning. Je krijgt persoonlijke tips en adviezen die je meteen in de praktijk kunt brengen. Kies je voor een uitgebreidere workshop met een persoonlijk kleur- of stijladvies, dan krijg je bovendien je persoonlijke kleurenwaaier en stijlboek mee naar huis. Hierin vind je tips die bij jouw figuur en persoonlijkheid passen. Succes verzekerd!

Stel je eigen workshop samen

Wij kunnen een Workshop Presenteren organiseren waar je maar wilt: bij het bedrijf waar je werkt, in een conferentieoord en zelfs bij je thuis. Waarbij we ’s ochtends de theorie behandelen en die ’s middags toepassen in de praktijk. Je kunt de Workshop Presenteren samen met je collega’s volgen of alleen. Iedere workshop wordt op maat gemaakt. Daarom hanteren we geen vaste tarieven.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden en de kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Direct een afspraak maken kan natuurlijk ook. Of geef een kleur- of stijladvies cadeau met een cadeaubon van Caryat Styling Support.